Kurs i hverdagsmat på Husebylåven
Kontaktinformasjon
Dekorelement som erstatning for et bilde
Kontaktinformasjon
Dekorelement som erstatning for et bilde
Lær å lage enkel og smakfull hverdagsmat, og nyt måltidet sammen etterpå. Et jordnært og inspirerende kurs ledet av to faglærte kokker!
Pris: 599,- per person. Inkluderer kurs, råvarer og middag.
Om oss
Heidi Bengtson og Julie Øyan er faglærte kokker med lang erfaring fra ulike deler av matfaget. Heidi har bakgrunn som kokk, konditor og kostholdsveileder, og mange års erfaring som kursholder – særlig innen matglede og mestring for barn og familier. Julie har arbeidet som kokk, prosjektleder og matskribent, og har bred erfaring fra kurs, matformidling, festivaler og innholdsproduksjon.
Påmelding: send en epost til overgryta@gmail.com. Påmelding er bindende.
lørdag 7. februar
13.00 – 13.45
Husebylåven
tirsdag 24. februar
19.00 – 21.00
Husebylåven
fredag 6. mars
19.00 – 21.00
Husebylåven
tirsdag 24. mars
19.00 – 21.00
Husebylåven